Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël - Trompstraat 26 2014 BJ Haarlem - .secretariaat@stmichael-heemstede.nl - 06-14193587

Sponsor worden? Graag!

Heeft u een bedrijf en wilt u sponsor worden van Harmonie St. Michaël? Graag, daar zijn we heel blij mee! Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt ondersteunen. Dat kan financieel zijn maar ook in natura. Ook de periode waarin u ons ondersteund kan variëren. U kunt dus op allerlei manieren een bijdrage leveren: éénmalig, jaarlijks of u sponsort een bepaald project of concert. Wat ons betreft is alles mogelijk. Uiteraard leveren wij ook een tegenprestatie naar verhouding. Dat kan variëren van vrijkaarten voor een concert, adverteren in ons programmaboekje of op de website tot een optreden van één van onze orkesten voor uw bedrijf. Neemt contact op om te bespreken wat u voor ons kunt betekenen en wij voor u met onze voorzitter: voorzitter@stmichael-heemstede.nl
Vrienden

Samengevat:

Hoe vaak kunt u een bijdrage leveren: Structureel Regelmatig Eenmalig Gedurende een project Wat voor bijdrage kunt u leveren: Financiële bijdrage Korting op een product of dienst * Middelen ter beschikking stellen * Welke tegenprestatie(s) kunnen wij leveren: Vrijkaarten concert Advertentie in het programmaboekje of website Een optreden van een van de orkesten Meer in overleg * Bijvoorbeeld: drukwerk, zaalhuur, huur benodigdheden, personeel, instrumenten, planten, bloemen, vervoer, enz.
3 Voorbeelden: U bent bloemist: Voor de aankleding van een concert hebben wij planten nodig. Wij mogen deze van u lenen. U heeft een bedrijf: Voor de duur van een kinderproject moeten wij een aantal instrumenten huren. U vindt muziekeducatie aan jongeren belangrijk en betaalt de huurkosten. U bent autodealer: Jaarlijks schenkt u een vast bedrag.