Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël - Glipperdreef 60 2104 WK Heemstede - .secretariaat@stmichael-heemstede.nl - 023 5293001

Lid worden

Onze vereniging verwelkomt graag geoefende en (her)startende) startende leden op elk instrument. Wij kunnen een instrument, zonder extra kosten, in bruikleen geven. Wij vinden het prettig als u onze repetitieavond bezoekt, we kunnen dan nader met elkaar kennismaken en u krijgt een indruk van ons orkest. Vooraf kunt u contact zoeken met ons secretariaat: graag e-mailen naar secretariaat@stmichael-heemstede.nl. Maria Zaal zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wekelijks repeteren wij op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Locatie: kantine van de Gemeentewerf Heemstede _ Cruquiusweg 46, 2102 LS Heemstede.

Contributie

De contributie van het Harmonieorkest kan per jaar, kwartaal en maand worden voldaan. Leden van het Harmonieorkest hoeven geen contributie te betalen voor deelname aan het Klijn Örkest. De contributie bedraagt voor 2020: Volwassenen Per jaar € 228,00 Per kwartaal € 57,00 Per maand € 19,00 Voor studenten-leden wordt de contributie dan 2/3 van het volledig bedrag: Per jaar € 152,00 Per kwartaal € 38,00 Per maand € 12,70 Korting voor gezinnen vanaf 3 leden blijft 10% over het totale bedrag. Leden die alleen lid zijn van het Klijn Örkest betalen 50% van de bovenstaande contributie

Ontdek je talent op een instrument

Dit project. en is op 18 oktober 2017 geëindigd. Daarvoor in de plaats is het instaporkest (MIO) gekomen, de plek voor muzikanten met nog maar weinig orkestervaring, maar met voldoende vaardigheden in het bespelen van een instrument.
Informatie instaporkest Informatie instaporkest

Lesfaciliteiten

Harmonie St. Michaël onderhoudt contacten met diverse particuliere muziekdocenten en met de muziekschool Zuid-Kennemerland en kan bemiddelen en adviseren bij het kiezen van een goede docent.
Informatie