Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël Heemstede. Secretariaat: secretariaat@stmichael-heemstede.nl

Agenda

Hier vindt u de door ons geplande activiteiten met de bijbehorende gegevens (indien bekend). Zodra wij nieuwe activiteiten plannen of aanvullende gegevens hebben vullen we die aan op deze pagina. Als u vroegtijdig wilt weten wat wij gaan doen of wilt komen luisteren is raden wij het regelmatig bezoeken van deze pagina van harte aan!
Actueel en Media
Najaarsconcert Harmonie St. Michaël Op 15 november zou het najaarsconcert van Harmonie St. Michaël plaatsvinden in de Pinksterkerk van Heemstede. Helaas kan dit concert geen doorgang vinden vanwege de strengere maatregelen betreffende het Covid-19 virus. Er zijn plannen om van het concert een opname, beeld en geluid, te maken. Zodra deze plannen in een verder gevorderd stadium zijn zullen wij u hierover berichten.